Valborg

Tänk förr, då festade man så man knappt kunde stå på benen när det var valborg. Man gick på en av årets kärringryggsfester, det va tider det!
Nu är det annat, ikväll är vi bjuda till Lina & Pennan. Vi ska grilla och ha trevligt, tänkte att jag skulle ta med mig lite vin, men den får jag väl hålla för mig själv eftersom Lina ammar. Kul ska det bli i alla fall, vi har massor att a igen känns det som. Vi har inte setts alls så mycket som vi borde kunna göra nu när vi är hemma båda två. Jag tror bara jag har träffat Vilgot en gång (en gång hörrni!!) sen han kom hem från BB i slutet av februari.
För att återgå till valborgsfirandet, det är inställt. Det är ju eldningsförbud här nu. Tragiskt, men sant. Vi får göra det bästa utav det. Barnen har nog skoj i alla fall, Elsa vet inte vad hon missar för vi har inte ens pratat om det...

Idag var vi hurtiga jag och min älskling. När jag had elämnat Elsa stod Henke och Maja redo med cyklarna så körde vi ut till Gårdveda och förbi speedwaybanan. Tyvärr blåser det ju ganska mycket idag, kall vind är det dessutom. Men när Maja sov passade vi på att sätta oss i lä en stund och lapa lite sol.

Nu är det nog bäst att jag sätter fart, jag måste nämligen riva ut hela min garderob för jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha på mig...!

TREVLIG VALBORG!

Försäkringskassan i ett nötskal...

I lördags upptäckte jag att jag skulle få 278kr utbetalt för en hel månad. (!) Därför ringde jag dem och frågade vart resten var. Kärringen som svarade (och jag har all rätt att kalla henne så när hon gjorde som hon gjorde anser jag!) sa att jag hade ju gjort en ny anmälan och det är den som de går efter och alltså brinner resten inne. Jag svor och sa att hur fan tror du att jag ska kunna försörja min familj på 278 kr? Då la hon på... Smart va?!
Jag ringde upp igen och en ny telefonist svarade, jag ser att vi har gjort fel här sa hon vänligt. Jag ska ordna det med en gång. Det är skillnad, det!

Så den första kärringen menade att bara för att jag hade valt att planera ny föräldrapenning den 20 april så fick jag bara utbetalt just den dagen (de har en period från 21-20) Jag hade ju ändå planerat den andra föräldrapenningen innan och jag behövde ju anmäla nytt den 20 igen. Hade jag gjort det den 21 hade jag inte fått något för den 20:e eftersom det var en dag försent. Snacka om vrickat va? De här sabla byråkratierna, de försöker bara strula så att folk skiter i det och fixar stålar på annat sätt. Men jag kan verkligen inte det, vi klarar oss inte utan det, tyvärr...

Dessa kodmallar..

..det kan komma att ta knäcken på mig, nä så alvarligt är det väl kanske inte. Men jag fattar ju ingenting av vad jag gör, jag bara kopierar och frågar på designadinblogg.se men det verkar inte hjälpa. Jag vill ha bort den röda länken vid min personliga text, samt ta bort den gula ramen runt den nya besöksräknaren och byta dess typsnitt. Men det verkar totalt omöjligt, tyvärr... Så är det nån som vet hur man gör, så tar jag gärna emot tips!

Idag har vi gottat oss ute i solen, det blir inte lika mycket flitigt bloggande, det är bara så. Så är det nog för resten av alla bloggare också skulle jag tro.
Elsa har lekt med Sabine och har varit hur nöjd som helst över det. Tänk att hon är så stor nu att jag kan släppa henne på tomten och bara titta till henne ibland. Det är en så skön känsla och säkert en frihet för henne.
För att inte tala om Maja, hon gillar skarpt att hon kan gå in och ut på altanen som hon vill när jag har öppet där, hon är helnöjd. Inte alls lika mycket gnällig, det är väl kul med något nytt skulle jag tro.

Om jag skulle ta och lägga in lite bilder på datorn snart igen, det samlas kanonfort på kameran och jag hörde nån som ville ha lite uppdatering på bilddagboken snart också. Å vi ska inte snacka om hur många bilder de finns att skicka efter sen sist jag gjorde det runt jul eller tom innan jul.. ojoj!

Nu ska jag glida in på mitt hjälpforum igen och se om jag fått något nytt svar, så jag får någon ordning här. Sen blir det kudden för jag känner hur min jäkla träningsvärk sätter in, sen sista boxningspasset igår, och då är det skönt att lägga sig. Känns lite surt, på tal om boxningspasset, att det var sista gången. Det drar inte igång förrän i början på september igen, det är ju hur länge till som helst tills dess. Vad ska jag göra ända tills dess? Någon som känner för att dra igång en sommargympa eller något liknande? ;p

NattiNatti!

Sol, sol, sol

Härlitg att vakna och se att metrologerna hade rätt! Vi hade planerat in en hel ute-slapp-dag i solen idag. Så skönt tt vi kan göra det oxå. Bara ta det lugnt och leka med barnen ta hand om familjen helt enkelt.
Har inte blivit så mycket bloggning nu på ett par dagar, men det beror på jobb och annat. Det lär väl inte bli överdrivet mycket nu heller när vädret är på topp, men vi får se.

Igår sprang jag över till Emelie en sväng så hon skulle hjälpa mig att slänga i lite slingor, (som Malin har varnat mig för lite, så jag tordes knappt :p) men jag gjorde det till slut. ni vill förstås höra resultatet...?! "De bidde ingenting" som han sa, skräddaren i barnboken. det blev bara ljust uppe i utväxten, resten syns det inte ens på. Så jag får väl köpa nån stark blonderingscreme istället. Mer kommer väl om det senare, jag kan ju itne göra det nu dirket, måste ju vara lite rädd om håret.

Nähä, nu väntar solen på mig :D

Pollenallergi...?

Jag vet ju att jag är lite känslig när pollen börjar komma och allt börjar blomma. Men nu vete katten om det inte har blivit värre, eller om det är för att jag är förkyld det blir värre eller om jag kanske inte ens är förkyld utan det bara är pollenallerig..? Jag har ingen aning.
Men när jag är förkyld brukar jag alltid må allmänt dåligt och det gör jag inte nu. Visst det är jobbigt att gå och försöka hosta för det är något som kliar i halsen och samtidigt snora. Ena sekunden är jag täppt medans nästa när jag kanske böjer mig ner droppar från näsan... Men inte som när man är fökyld vanligvis och känner sig febrig.

Who know´s...?! Den som lever får se.

Äntligen hemma

Jag alltså, inte tv-programmet. Jag har jobbat i princip hela dagen, öppnade vid 7.30 och fick äntligen knalla hem vid 18. När jag kom hem väntade min mamma med mina kära barn, hon har varit barnvakt åt Maja hela dagen och så hämtade de Elsa på dagis vid 16. Så här väntade mat på mig när jag kom hem, som jag fortfarande inte har hunnit äta.
Simon kom nämligen förbi, de hade varit i Kalmar med skolan idag, så han skulle åka med mamma hem. Jag som hade hoppats på att få hjälp med att få ungarna i säng. Men det var bara att sätta igång med kvällsmat, tandborstning, tvättning och godnattsaga. Å nu är jag alldeles för trött för att göra något annat än att bara va, fast det är ju ganska bra om man år i sig lite mat förstås.

I morgon ska jag försöka ta det lite lugnt, det blir ganska intensiva dagar när man jobbar så långa pass. Eller långa och långa pass, det är väl snarare tiden jag är borta hemmifrån jag menar. Som idag har jag varit borta nästan 12 timmar, det är annat än jag är van vid det.

Näe, det är ingen idé att blogga när man är såhär trött, man bara svammlar, och trots att jag borde gå här ifrån nu så kommer jag säkert landa in på bilddagboken. Jag vet ju att jag har runt 20 kommenterade bilder som jag inte kan slita mig från längre nu =)

So long!

Thriller

Usch! Nu har jag sett en hemsk meningslös thriller av Stephen King. Jag gillar inte ens hans filmer. Så nu säger jag GoNatti !!

Fortsättning av dagen

Det har inte hänt särskilt mycket. Jag fick på mig lite smink förut i alla fall, då känner man sig lite piggare. Kom överns med Emelie att vi skulle skippa promenaden för det blev så stressigt, så vi ses ikväll istället.
Barnen och jag gick till affären, eller Elsa cyklade, och handlade lite förnödenheter så so mjölk, knäckebröd osv. När vi kom hem kom jag på att vi hade ju glömt ett par saker, som tur var hade vi inte tagit av oss kläderna än så vi gick igen, och nu är vi hemma. Så jag ska slänga ihop lite smet till en fläskpannkaka med morötter och fetaost i oxå.
Ikväll ska Henke va med på barndövning igen. Det är varm rökdykning som står på schemat idag. Det gillas nog skulle jag tro.


Förkyld

Vaknade genomförkyld idag. Hade ingen röst ens, men den kom tillbaka framåt dagen som tur var. Hur skulle jag annars kunna tjata på barnen?
Sitter här i myskläder än och drar benen efter mig får absolut ingenting gjort. Barnen har i alla fall fått mat, och vi ska ta oss en promenad snart. Så det är nog bäst att jag får fart på benen!

To be continued

Dagen

Idag har jag jobbat igen. Har haft ca. en veckas uppehåll, men det är skönt nu innan sommaren drar igång för då lär jag få veta att jag lever. Ska jobba massor, chefen skojade och undrade om jag kunde tänka mig 1,5 heltidstjänst.. Nja, det blir nog lite mycket med tanke på att man har småbarn, men annars är jag inte svår när det gäller att tjäna pengar så heltid lär det nog bli.

Kom precis hem från näst sista boxpasset med Emelie. Hade noll inspiration idag men så fort vi kom igång så ökade adrenalinet duktigt. Hur skönt som helst. Efteråt fick jag en go komplimang av en tjej som jag egentligen inte känner så väl.

- Du har en sådan där Orbitrek va?
-Eh, ja..?
- Det syns, du har blivit så smal.

Sådant värmer!! Visst jag har väl märkt det själv att mina gamla byxor passar bättre nu, men jag trodde inte att folk la märke till det. Kul!

Nu ska jag gå och äta lite kvällsmat, sen  väntar en film som älsklingen har valt (förmodligen kommer jag somna, för vi har inte alls samma filmsmak...) vi ska synda oxå föreste. Jag har köpt lite godis, och Henke ska ha nötter ( men de är med massa krydda så det känns ännu mer onyttig, eller har jag fel? :p )

Vin..?

Nu är båda barnen i säng, Elsa ville mysa lite innan hon skulle lägga sig i sin säng, och det säger jag ju inte nej till när Henke är ute på vift ikväll. Jg är gräsänka ikväll nämligen ( varför säger man så...?) Han har ju som tidigare nämt sprungit vårstafetten idag och laget skulle träffas och äta pizza och bada tunna efteråt, så här sitter jag ensam nu igen. Men vad gör det, han har inte varit ute på något annat än jobb på väldig länge så det förtjänar han!

Därför sitter jag här och funderar på om jag inte skulle ta mig ett glas vin till nåt på tv´n. Har mina morötter och vitlöksdippen kvar från igår oxå, mums! Ska nog göra så. Får se om det finns något på tv ikväll bara, annars är det nog risk att den romantiska komedin blir ikväll ;p Fick ju en kommentar där att man blir deppig av romantiska komedier och när jag tänker efter är det nog sant, tyvärr. Vi får se vad det blir.

Vårstafetten

Idag är det vårstafett i Målilla. Henke ska ställa upp i brandkårens lag, han ska springa runt 4-5 km. Förr tävlade han så han har så höga krav på sig själv, inte så bra idag eftersom han inte alls är så bra tränad som då och så är han förkyld oxå. Till saken hör att han alltid tog ut sig till max förr och spydde på "upploppet" och ni som känner mig, ni vet ju vad jag tycker om sådant...

Emelie och jag ska ta med oss fikakorgen med plättar och sylt ut i skogen med barnen och titta på dem. Men frågan är om jag törs titta på Henke framåt slutet.. :S Vi får väl se. Kul ska det bli i alla fall.

Ännu en löprunda

Det "bidde" en löprunda idag oxå, trots skrovlig hals. Inte så bra kanske, men jag kände ju verkligen för det. Men fan va det prasslade i buskarna överallt, har ormarna kommit fram redan tror ni?! Uscha, hoppade högt på ett ställe..

Har även avnjutit en god middag som bestod av grillad fläskfilé, tzaziki och grönsallad. (Vi "syndade" lite och tog några vitlöksbröd, men det är ju helg så...)

Elsa ska få cykla en runda sen tänkte jag oxå, det är ju så gott väder! Maja får åka vagn och jag får lite vardagsmotion ;)

Nähä, nu ska jag re undan, Henke har åkt till jobbet så det blir att kika på en romantisk komedi på canal+ ikväll.

Den där glassen..

...som jag tipsade om i förra inlägget, gör inte den, den blev stenhård och isig. Jättesvår att äta. Man kanske skulle hälla upp den i sånna där som man gör isglass i istälelt, så den kommer på en pinne. Jag vet inte.

Vaknade med ont i halsen idag, igen. Jag hade det i i helgen men sen gav det med sig. Vi får väl se vart det leder, men jag känner för att springa idag igen, men det är väl egentligen inte så bra, vi får se.

Nu väntar barnen, så...

Löprunda & hemmagjord (nyttig) glass

Kom hem från en löprunda för en stund sen. Usch vilken fuskare jag är. jag har klagat på att jag aldrig kan springa i skogen för att det är så mörkt när Henke väl är hemma, och när jag springer på asfalt får jag ont i knän å leder. Men nu är det ju ljust om kvällarna så nu kunde jag ju det. Men hörrni, i skogen är det ju ingen som ser så då kan jag ju stanna upp eller gå utan att nån annan märker det. Men så fort jag kom till bebyggt område sprang jag hela vägen för "det är ju pinsamt att stanna". Det kändes också mycket bättre att springa inne i samhälelt sista biten eftersom jag blev mer taggad.

Men jag la på en extra sväng eftersom jag hade stannat några gånger, så det gick nog kvitt ut skulle jag tro. Föresten så stannade jag bara för att jag har en halvdan förkylning och fick massor med snor i hela halsen, blä! ;)

Det knackade på dörren förut, där stod Sabine och ville leka med Elsa en stund. Men Elsa har ju varit hemma från dagis ett par dagar nu eftersom hon har varit krasslig i magen. Snacka om en som blev ledsen när hon inte fick leka, det är ju inte så lätt att förklara för en snart 4-åring att "näe, du kan inte leka idag för du är dålig i magen". Svaret jag fick löd nåt i stil med: "Men imorgan ska jag inte bajsa då."  Inte en fråga utan ett påstående. Hoppas inte hon håller det nu när det går så bra, det är fullt med guldstjärnor på hennes schema!

Nähä, nu ska jag gå och försöka få henne i säng och sen ska jag själv ta mig lite kvällsmat. Sen ska jag hugga in i Anna Skippers nyttiga glass, jag gjorde om den lite men det är i princip samma.

Jag gjorde såhär:
*Mixa jordgubbar, blåbär och hallon (jag tog frusna)
*Släng i vaniljyoghurt och rör om
*In i frysen till det har stelnat, sen är det bara att hugga in.

Det är ju nästan samma som smoothie, fast frusen.

Matsedel...

Jaha, då sitter man här igen. Ännu en veckas matsedel har passerat. Jag är så sjukt dålig på att komma på maträtter, särskilt nu när Henke och jag hade bestämt att vi skulle köra mat efter LCHF. (= Low Carb High Fat) Självklart inte till barnen utan de serveras ju givetvis kolhydrater varje dag. Men nu står jag här å stampar och är skitsur för att jag inte kommer på några rätter och för att det precis gick upp för mig att nyttig mat är dyr mat...

Så snälla, finns det någon vänlig själ därute som känner för att hjälpa mig/oss...?

Förbannade jävla ischias

Varför är det alltid nåt som ska strula...? Kan man inte bara få må bra?

För att tala lite om det förra inlägget, Elsa har varit hemma idag. För säkerhets skull, hon blir nog hemma imorgon oxå. Det är inte helt okej i magen precis. Men hon hinner för det mesta till toaletten i alla fall. Det är ett stort plus i kanten! Vi har klistrat en massa guldstjärnor idag på hennes "bajs-schema". Det viktigaste av allt, hon verkar må bra av att gå på toaletten!

Åh, vet ni?! Jag fick min första kommentar från någon jag inte känner idag! Vet ni hur stort det är för mig? Det betyder att det finns de som läser min blogg, min blogg fattar ni?!!

Nähä, nu ska jag dra mig från den här burken till nästa, halva "Sjukhuset" väntar, sen "Du är vad du äter" och till sist "Grey´s Anatomy". What else lixom? =)

Är det magsjuka som härjar...?

Kan det va så? Elsa ropade på mig igår kväll, hon hann inte upp på toan och nere vid hennes fot hade bajset runnit ut. Så ni kan ju tänka er sjävla..! Det har varit lugnt hela natten så jag vet inte om det är magsjuka, en liten fis på morgonen bara. Maja kan man ju inte blanda in i det här för hon skiter ju i tid och otid.

Igår gick vi och tittade på Henke när han va med på brandkårsövningen. Jag hade smusslat reda på att de skulle gå till stallet och leda ut hästarna, vilket passade ypperligt för oss att gå och titta på då. Elsa fick t.o.m. testa att trida på en av hästarna medan vi väntade. Hon var överlycklig!



vilken kommentar då...

När vi kom ut från dagis idag alla tre, var det en annan mamma där som satte sin  son i cykelsadeln. Jag bar Maja på höften och höll Elsa i handen. Då säger mamman:

- Ska ni ha snart igen?

Kul att höra när man gör allt för att få bort de extra kilona från sin sistfödda (säger man så..?) jag trodde inte att jag såg så fet ut.. Men tydligen.. nu kan jag lika gärna skita i allt ihop och bara äta allt gafs jag känner för!!

MVH fetknoppen!!

Skönt med vardag igen

Nu är allt som vanligt igen, skönt det! Elsa är på dagis, Henke på jobbet, Maja och jag är hemma och styr om allt. Just nu sover Maja och jag tänkte dra över med dammsugarn. Behövs väldig ofta nu för tiden tycker jag...
Sen är det dags att åka och hämta Elsa och då drar vi vidare till Hultsfred till BVC. Det är Elsas tur att väga sig idag, så nu får vi dommen, har hon gått upp nåt i vikt... hoppas hoppas!
Andra positiva saker med Elsa är att hon numera är helt torr på natten! Härlgit! Hon tycker själv att et är så skönt, och igår när hon satt på pottan ropade hon: "Mamma, mamma!! Det kommer bajs också!" Överlycklig och inte alls sådär rädd som hon har varit innan.

Henke har nåt läger nu på påsklovet, så han ska jobba hela natten. Men å andra sidan så kommer han hem imorrn förmiddag och är hemma på dagen, sen har han ju sin ordinarie kväll. Men Torsdagen skulle han bara jobba en liten stund och tända nån brasa eller vad det var :p Likaså fredagen skulle han bara ha kvällen. Låter som en rätt okej vecka tycker jag.

Nähä, om man skulle ta och göra lite nytta nu då innan Maja vaknar.

Fullt upp

Jahopp då va påskens bestyr över, eller nästan i alla fall. Idag har vi varit ute hela dagen, Henke har krattat upp all mossa som han hade kört upp med mossrivaren. Elsa gungade och lekte i sandlådan, och där hade påskharen varit! Hon hittade ett fullt påskägg mitt i sandlådan. Maja passade på att sova i vagnen nästan två timmar. Hon kände väl att hon behövde sova ifatt efter att rutinerna hade blivit störda nu i påsk. Sen gick hon runt med sin gåvagn lite och gungade en sväng också. Men vad gjorde väl då jag? Jo, jag passade på att städa på altanen och lägga ut våra nya dynor. Jag hade beställt både till stolarna och till bänken, samma färg givetvis, de skulle va granitgrå. Men de till stolarna vår mer svarta och de andra blå. Så de sistnämnda får jag skicka tillbaka och hoppas jag hittar något enfärgat dit som passar istället.

Nu väntar vi på att Malin, Nicke och Agnes ska komma. Det är bestämt sen låångt tillbaka. Det gäller att planera för att hinna med när man har småbarn..!

Igår var det lite jäktigt, först jobbade jag 7-14.15 sen sanbbt iväg till Björneström, där min mormor och morfar bor, för att hämta upp resten av familjen och fara vidare till Virserum, till min pappa. Men vi hann ju träffa alla i alla fall och önska glad påsk!

Men nu lanade Malin och Nicke in så det är väl bäst att avrunda. Fortsatt trevlig påsk!

Poker

Det blev inget softa ikväll. Grannarna kom in en sväng för lite chicago, det går inte så bra kan jag säga...Puh!!

Give me some luck please!

Honey, I´m home!

Idag har jag jobbat, 8-18. Kul faktiskt, en massa fulla påskvagnar att ta betalt för. Jag har haft att göra hela dagen kan jag säga. På vägen hem stannade jag och hämtade ut ett paket på posten, våra nya dynor till altanen. Kassörskan la upp ett brett flin när jag talade om att de var mina. "Jasså" sa hon " de har jag haft många spekulanter på idag." Det va ju roligt, då vet jag att jag har lyckats med mitt köp.
När jag kom hem stod min älskling och grillade, så det var bara att sätta fart och göra såsen. Sen blir det bara att softa ikväll.

Henke hade gått en sväng men vår lilla påskkärring i samhället idag, kul! Synd bara att jag missade det. Nu sitter Elsa och tittar lite på tv, men jag ska snart gå och lägga henne. Det är ju en dag imorgon oxå som man brukar säga.
Vi håller ju på att sluta med blöja på natten, och igår kväll när jag hade lagt mig kom hon ner i trappen och sa att hon var kissnödig. Så hon hade alltså vaknat och behövde gå på toaletten, det känns ju kanon! På morgonen var hon torr oxå, hur bra som helst!! Så får vi se hur det går inatt.

Nähä, om jag kanske skulle va lite social när jag har varit borta hela dagen.

Glad Påsk på er alla mina läsare (om ni nu är så mänga...)

Påskpyssel

Eftermiddagen har bestått utav lek med barnen och jag har suttit med min nya kamera och laborerat lite.
Vi lagade mat och Elsa va klar före både mig och Maja, det har nog aldrig hänt i historien innan. Idag serverades det pasta och mammas pasta sås, med bacon och broccoli. Yummy!

Efter disk och alla bestyr satte vi igång med lite påskpyssel, det tyckte hon va kanonkul! Roligt att få göra lite sånt här hemma oxå och inte bara på dagis. Just nu sitter Elsa uppe på sitt rum och pärlar och pärlar och pärlar. Hon kan inte slita sig, annars brukar hon be om kvällsmat runt halv sju och sen be att få lägga sig runt sju. Men idag är det pärla som gäller, men vad gör det, hon är ju ledig imorgon och klockan är ju faktisk tinte så mycket än.

Jag hade tänkt att titta på Grey´s Anatomy ikväll, men den utgår ju pga av hockeyn. Jag orkar verkligen inte sitta här vid datorn ikväll igen (är så obekväm stol oxå) så jag tänkte kika på Leila istället. Sen kan jag ju alltid hoppa i säng tidigt eftersom det är jobb som gäller imorgon, 8-18. Så det lär väl inte bli så många uppdateringar då kan jag tänka mig.

Ett tidigt NattiNatti

Dagen såhär långt

Jag klev upp hur trött som helst idag igen. Elsa kom nämligen ner kl. 4.00 inatt, men som tur var ville hon sova. Då passade vi på att gå å kissa när hon ändå var vaken, sen gick vi och la oss igen. (Vi håller på att bli blöjfria på natten oxå nu.) Men tro inte att jag kunde somna, är ju inte van att ha nån så nära när jag sover längre. Barnen sover ju alltid i sina sänga hela nätterna.
Henke tog med sig Maja när han lämnade Elsa på dagis och så passade de på att veckohandla lite, så jag gick upp och körde ett pass på min crosstrainer. Det va tungt, kunde ju knappt hålla uppe ögonen. Se blev det dusch och frukost efter det. Lekte med Maja och gav henne lite lunch för att sedan tippa henne i säng. :p
Å nu sitter jag här då, igen. Men jag blir inte klok på ´att (smålandska).  Nu blir det lunch för min del oxå.

You´ve got mail

Jag fick mail av mamma idag:

Glad Påsk!



Snart klar

Sådärja! ( Kan det va småländska? ) Nu börjar det lika något. Nu är jag snart klar, jag har bara några saker kvar. T.ex. så vill jag få bort underlines´en på min presentation. Enligt "Designa Din Blogg" ska jag bara klistra in en kod (text-decoration:none; ) men det framkommer inte vart jag ska klistra in det ( eller är jag bara trögfattad...?)
Alla de andra vägledningarna på den bloggen har varit jättebra (men man måste verkligen sitta med det när man har tid) de har förklarat och ritat upp precis hur man ska göra, TACK för det!

Efter att Maja och jag hade hämtat Elsa på dagis satte vi oss ute på altanen och åt mellanmål, sen gick Elsa till baksidan och gungade och lekte lite i sandlådan. Medan jag gungade Maja på altanen. Vi måste sätta ut babygungan till gungställningen nu så de kan gunga på samma ställe samtidigt.
Sen ville Elsa pärla på sin pärlplatta när vi kom in. Hon blev vansinnig när det var dags för mat, hon ville ju pärla färdigt.

När all mat och disk var bortplockat och en kanontrött Maja hade kommit i säng (Henke la Elsa ikväll) satte jag mig här vid datorn, igen.  Men nu är det nog sängdags för min del, jag var kanontrött imorse när jag skulle upp för att jag hade suttit så länge vid datorn. Så det säger vi!

Ha det great!

Under konstruktion..

Jag försöker å jag försöker, men nu har det ju försvunnit istället.. Ni får vänta så ska vi se om det funkar snart...

Jag tror jag blir galen...

Maja va jättetrött redan vid 10 idag så jag stoppade henne i säng. ( Jag som har tjatat på Henke att hon bara ska sova en gång om dagen nu.. ) Men, men.. Därför tänkte jag passa på att försöka fixa en snygg bloggdesign, men det går ju bara inte. Är det nån som känner för att hjälpa mig?! Säg gärna till!

Men nu måste jag verkligen slänga i en tvätt, och jag har inte gjort mig i ordning än heller, nu måste jag verkligen...

See Ya!

Dagsöversikt

Jag är hur trött som helst. Jag har drömt om bloggvärlden hela natten. Jag drömde att jag blev känd och hade massor med besökare och kommentarer, det vore ju inte helt fel. 

Maja och jag har precis varit och lämnast Elsa på dagis så det är nog bäst att jag tar mig lite frukost nu så jag orkar med dagens bestyr. Jag ska tvätta sängkläder och så ska jag försöka mig ut lite i de fina vädret, för enligt rapporterna ska det bli dåligt väder här över påsk ( spelar inte så stor roll för min del, för jag ska jobba.) så det gäller att passa på.

Ikväll ska Henke på övning med brandkåren, de skulle visst på nåt studiebesök. Så då sitter man ensam ikväll igen, med läggningar och allt vad det innebär.


So long

Nu tar jag kväller...

Första inlägget kommer nu här. Jag har suttit och försökt hitta nån stil som passar mig, men nu orkar jag inte mer ikväll. Jag får leka mer en annan dag.

GoNatti!

RSS 2.0