Spottar ut pyssel

I väntan på att barnen har lagt sig, så jag kan börja med Panduro-paketet, snodde jag ihop lite kristyr och klippte lite snöre och änglar. Å vips så har vi lite till julgranspynt :)

Tyvärr är det någon som slarvat bort den rätt spritstyllen (heter det tyll?!) så jag fick använda en av de andra, hade velat ha riktiga spritsränder men jag får nöja mig med det här :)


Kommentarer
Postat av: Mormor Anita

Vad fina saker ni gör! Och så söta tärnor/lucior!

Såg inläggen här nedan om min olycksaliga halkning. Tack snälla för att ni är så omtänksamma. Jag har fått tid att ta bort gipset redan nästa torsdag, så allt blir nog bra. Det är så roligt att gå in här och läsa vad ni har för er och se alla fina bilder. Många många kramar / gammelmormor Anita



2011-12-15 @ 19:09:20
Postat av: Lotta

Sv: Tack så jättemycket och jaa den var rosa :) Men va synd, då ska jag inte slösa tid på att se den ialla fall :) Kram kram

2011-12-15 @ 20:54:01
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Anette

Mormor: Tack, å vad roligt det är när du skriver! Men jag känner mig jättehemsk som inte har tagit mig tid att ringa till dig! ;( Så, så himla omtänksam känner jag mig inte... Vi får höras av nu innan jul, hoppas jag :)

Vad skönt med gipset, hoppas det går bra då! Kramar <3

2011-12-15 @ 21:59:43
URL: http://mammaanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0