Elsa 4 år!

Tänk att för fyra år sedan låg jag med världens värkar och trodde att jag skulle dö! Men det var ju bara min första lilla ängel som skulle titta ut. =) Och imorgon fyller hon fyra år, hon gick och la sig jättetidigt men har hoppat upp och ner ur sängen länge nu eftersom det är så "pirrigt". Jag själv känner oxå av spänningen tycker jag. Har sprungit in till Angelica, grannen, ett par gånger för att checka så allt går bra med tårtan. Jag har ju jobbat hela dagen idag så hon lovade att hon skulle fixa den åt mig! Tack snälla! Det är inte vilken tårta som helst heller. Med jordgubb/rabarber-mousse på ett lager och vit choklad-mousse på det andra. Sen blir det rosa marsipan överst med Hello Kitty på, det ni!! =)

Men nu tror jag att det är bäst att jag går och slår in hennes presenter, sista minuten ni vet :p

Föresten, imorgon kommer alla släktingar och grattar och på söndag kommer hennes kompisar för då vankas det barnkalas, med fiskdamm och allt vad det innebär. Det är så roligt att planera tycker jag! =)

Men nu säger vi Nattinatt

Jag lever, det gör jag!

Jag får nog börja med att be om ursäkt för att jag inte har skrivit på så länge. Men det finns lixom inte tid. När jag kommer hem från jobbet vill jag umgås med mina barn trots att de är mitt uppe i sina livs värsta perioder just nu! Tom Maja har fått ett jäkla temperament! Jag som hoppades på att få i alla fall en liten snäll skit ;)

Jag har faktiskt ledigt den här helgen, och jag fick måndagen också så att vi skulle kunna åka någonsans i sommar, men gissa vad?! Henke har jouren den här veckan så det blir till att stanna hemma, om möjligt åker vi iväg en sväng på måndag. Vi får se. Givetvis gick det ju larm idag ett par timmar innan de ändå skulle samlas för att åka ut till speedwayen som är idag, det är visst SM, but who cares lixom?! Så idag/kväll är det jag å tjejerna som gäller, Maja sussar så sött nu medan Elsa gluttar på tv och jag laddar upp bilder på bilddagboken för det hade jag inte gjort på 2 månader..

Jag har föresten gjort hårförlängning nu oxå för er som bryr er :p Det blev ganska bra för att va hemmafix =) Jag skulle nog behöv klippa upp det lite bara eftersom jag hade page innan så i nacken ser det lite mysko ut. Men syrran va här igår och gjorde en inbakad fläta på mig, shit så snygg den va! Så imorse när jag vaknade va ju hela håret lockigt även mitt. Så snyggt är det! :D

Nog tjata om allt oviktigt, nu ska jag återgå till min uppladdning... :S

Ha det gott, gott folk! Ciao

RSS 2.0