Snöbus!

Vi klädde på oss och gick ut på baksidan hela la familia efter middagen. Det har ju varit så mycket snö att vi inte ens kunnat va där innan, men nu så =)
- Ge snögubben en puss då! - Näääääeeeej!! hahaha!


"Skitig"

Elsa när jag hade smort kakformen, men ännu inte bröat den:

"Mamma, är den skitig?" Å så rynkade hon på näsan... =)

Tårtdjungel

Vilken djungel det är det här med tårtor alltså. (Just nu känns inte det här som en småbarnsfamilj-blogg, utan snarare en tårtblogg :P ) Men jag har fått in massor med förfrågningar så nu är det bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång. Det svåraste är nog barntårtorna, de vill ju ha figurer, inte blommor. Blommor känns lättare på nåt vis.

Det som ligger närmast är en tårta till en kille som gillar Ben 10 och pokemon, jag fick välja själv vad det ska bli. Man vill ju såklart att han ska få nåt av det han gillar, så jag försöker hitta en bra bild på Ben 10 som jag kan göra. Håll tummarna! =)


Kidsen

Idag har vi varit ute i snön allihop, Maja gillade det inte precis. Va jätteledsen mest hela tiden, hon kunde till och med tänka sig att gå in själv. Men jag följde ju givetvis med henne tillslut. :P Elsa däremot, älskar snön, fast hon längtar till sommarn oxå hon gjorde nämligen blommor i snön. :D

Ikväll fick jag den smarta idén att ta fram leran här hemma. Kidsen älskar det ju och jag kan öva mig i att göra tårtdekorationer, smart va?! =) Det blev både "Hello Kitty" och en kille med bandyboll och klubba.
Jag har ju velat lite fram och tillbaka med det här med tårtorna, men det är väldigt många som verkar vilja agera försökskaniner, så varför inte? Då kör vi! =) I mån av tid alltså, ni ser ju på mitt tidigare inlägg vilka arbetstider jag har för tillfället.

Jag måste ju passa på att gratta födelsedagsbarnet oxå, en dag försent visserligen. Men bättre sent än aldrig heter det ju!


Arvid, 4 år!Elsa och Maja på kalas =)

Ny vecka

Jag har varit ledig lördag söndag den här helgen, men jag har inte riktigt kunnat slappna av och njuta. Kanske beror på hur min kommande vecka ser ut, vad vet jag. Massor och då menar jag MASSOR med jobb, typ 50 timmar bara den här veckan och då är inte måndag (8-dar) 8-20,15 medräknad :S

Måndag: 8-20,15
Tisadag: 8-16
Onsdag LEDIG
Torsdag: 8-18
Fredag: 7-18
Lördag: 8-20,15
Söndag: 10-15,15

Måndag: 8-20,15 osv osv osv fast där är jag ju visserligen ledig helgen.. Men ändå.. Henke har ju mer jobb nu till veckan oxå eftersom det är sportlov, han börjar med LAN imorgon som sträcker sig till tisdag.. Näe, nu ska jag inte tråka ut er med det här tjafset, man blir ju deppig bara man skriver skiten, vad blir man inte när man läser det då... :O

Snö, snö, snö och åter snö!

Alltså jag tillhör ju de få som vill att snln ska ligga kvar, den får gärna ligga kvar långt in i mars. Men det behöver väl inte komma mer? Det finns ju knappt någonstans att lägga det på längre. Henke mätte förut när han skottade det sista, 75 cm fick han det till och det snöar än. Detta var inte på de ställen där vi har skottat upp all snö ska tilläggas, där var det ju ännu mer...!

Barnen och hunden gillar´t i alla fall. :DTårtor igen =)

Då var det daxatt visa er mina tårtor igen. Fast den här gången har Lina varit med och hjälpt till, jag tror inte hon ville vara till besvär. Fast det är hon ju inte, jag tycker ju att det är jätteroligt. :D Men det är klart, hon ville ju bara väl nu när jag har jobbat så mycket... Roligt var det i alla fall!!


Lille Vilgot fyller 1 år om en dryg vecka


Och idag fyller Arvid 4 år! Hurra hurra!

Arvid och Vilgot är ju barnens kusiner för Er som inte vet, så i eftermiddag ska vi iväg på kalas, spännande att se vad gästerna tycker om tårtorna. Sjävla är vi riktigt nöjda faktsikt! =)

Jag har förresten fått flera förfrågningar om jag gör tårtor på beställning, det skulle verkligen vara jätteroligt och otrolig utmaning. Men jag tror nog att jag måste öva lite först, fast kanske så kan jag ju göra tårtor till de som "törs att chansa" om man säger så :P inte ta betalt mer än för ingredienserna, och så småningom kanske det blir mer. Vore riktigt roligt!

Åremössan

Jag har gått in för det här med att följa stick-trenden. =) Jag blev klar med Elsas lila mössa i förgår, men har tyvärr inget kort på just hennes. Nu har jag även köpt ett rosa garn som Maja ska få, så jag har fullt upp. Därav mindre bloggning. Dessutom så har vi fullt upp på jobbet, vi har inte ens något schema längre :p Vi är en man kort...38 maskor (till vuxna, 34 blir lagom till barnen), en rät, en avig, en rät, en avig osv osv =)
Men jag gör mina med lite mer "häng" där bak =)

Sminkningen

Ni måste ju givetvis få se hur snygg jag blev när jag va å blev sminkad =)

Jag hade tyvärr inte med mig kameran dit så jag fotade när jag kom hem. då hade jag varit på bio med min älskade oxå. Tyvärr var jag tvungen att gråta en skvätt på slutet, så fotot är inte helt rättvist. Men jag blev i alla fall supernöjd, helt klart värt att tipsa om!

 

Idag kommer svärisarna och mina föräldrar med respektive hit. Henke fyller år till veckan, har nog nämnt den innan. Men idag ska vi i alla fall bjuda på lite fika och tårta (egentillverkad as usual). Vi i de här familjen har fortfarande inte köpt något till vår prins, jag förstår inte att det alltid ska vara så svårt att få tummen ur. :S Men jag tror i alla fall att jag har bestämt vad det blir, det värsta är väl bara att jag får tvinga upp dem i ottan på tisdag så vi kna sjunga och överlämna den. Jag örjar tidigt och Henke jobbar kväll. Typiskt, men det är ju alltid så här i veckorna och vissa helger...

 

Lite sned och lutande, men vad gör det om 100 år när den är nere i magen :D


Award

Jag fick den här awarden av Ulle:


Med utmärkelsen följer att jag ska:
* kopiera awarden till min blogg
* länka till personen som gett mig awarden
* berätta sju intressanta fakta om mig själv
* välj sju andra bloggar att ge awarden till
* länka till deras bloggar
* lämna en kommentar i deras blogg med information om att du gett dem en award.
Jag skickar Awarden vidare till:

Helena Snackar
CarlssonKarlsson
Furnish
Föreningsgatan8b
Skattkistan
Mija
Livetparanchen

Då till de 7 intressanta fakta om mig... :

1, Jag sover med öronproppar (inte när Henke inte är hemma..)

2, Gillar att baka tårtor och prova mig fram.

3, Jag var 20 år när jag blev gravid med Elsa.

4, Jag har provat att snusa lössnus (inte särskilt gott kan jag tala om!)

5, Jag drömmer om ett sagobröllop.

6, Jag önskar att vi kunde få känna på ett liv där vi ses mer som familj.

7, Det här var jättesvårt, men jag avslutar med att jag är så otroligt lycklig nu. Jag saknar ingenting, jag lever livet jag alltid drömt om (de sista orden är stulna men ack så sanna!! )


Zonterapi

Jag har ju som jag skrev igår varit på massage idag, en hel timme! Men jag fick även zonterapi. Det var verkligen underbart skönt, hon var så fantastiskt duktig. Jag fryser och är alldeles mör i kroppen, men vad gör väl det? =) Vi får väl se hur mörbultad jag känner mig i morgon på jobbet... Hua!

 

All den här snön som kommer ner börjar gå mig på nerverna. (Jag hade nog inte resonerat så om Henke hade varit hemma och skottat ;) ) Men det är ju härligt med snö, så jag ska inte klaga. Det är lite besvärligt att få plats till den bara, garageuppfarten börjar bli för trång och på vägarna går det knappt att mötas... (Särskilt inte när hemtjänsten har parkerat mitt emot ute på vägen...!)

Jag saknar min kärlek <3 massor så nu ska jag springa genom duschen och sen hoppa i säng, så blir det fortare torsdag och en hel dags jobb och därmed är det närmare till fredag. :D Apropå honom, han med stort H! Han fyller år på tisdag och mina planer gick i stöpet, men kom mer än gärna med förslag på vad jag kan köpa till honom. Börjar få lite smått panik... :S

Nattinatti sötisar!


P.S Lagom kul när man måste skriva om hela inlägget bara för att man råkar trycka på en sido-knapp på musen som gör att man går bakåt i webbläsaren. När jag sen försöker gå framåt igen är allt borta.... Grrrr! Jävla finesser, tacka vet jag en gammal hederlig mus med 2 knappar på höger och vänster!
Det var vad Henke fick av mig i julklapp, så jag vill helst inte ha in förslag på elektroniska prylar som inte jag kan hantera ;)

Det ser jag fram mot!

Igår ringde jag till MUS ( Make Up Store) och bokade in en sminkkurs på fredag när jag ska hämta Henke i Jönköping. Jag fick ett presentkort av mamma när jag fyllde år och det gällde bara ett halvår, så det är väl bara att passa på tänkte jag. Vi ska även gå på bio och käka middag då. Lovely! Kidsen ska vara hos farmor och farfar, de ska sova över! Minns inte riktigt när de gjorde det sist faktiskt, ska bli skönt med sovmorgon. =)

 

Imorgon kommer mamma hit och ska ha Maja medan jag åker till Storebro och får en timmes massage, välbehövligt! Så det finns lite att se fram mot trots att Henke har lämnat mig alldeles ensam med allt ;) Men som sagt på fredag hämtar jag hem honom, och då blir allt som vanligt igen. hur skönt ska inte det bli då?!!

 

Nu är det dax att återgå till jobbet här alldeles strax så ha det gött! Ciao ciao!


RSS 2.0