Då var det söndagkväll, redan...

Det va värst va fort tiden går! Nu är det redan söndagkäll och jag tror jag fått något i ögat ;) Henke åker om en timme och så var det samma visa som denna veckan som varit. Home alone...

Men helgen har varit bra, den har gått otroligt fort dock. Vi har inte kunnat göra så mycket, det har varit så otroligt kallt. -23 grader visade det imorse när Henke drog iväg på larm (lagom kul när han väl är hemma...)
Men igår drog vi med oss kidsen ut på pulka och kälke och köpte lördagsgodis, men det var rikigt kallt!! Elsa passade på att hyra "Tingeling" oxå, mysig film. Henke och jag såg på "En sommar med Göran" istället (när kidsen lagt sig alltså :P). Var riktigt rolig och vi skattade massor =)


Välkommen fredag!

Äntligen är fredagen här, Henke kommer hem idag ju! Som vi har längtat. Ska ge kidsen lite lunch nu, sen ska jag stoppa Maja i säng och passa på att dammsuga under tiden. Det är ju skönt om allt är fixat så vi bara kan umgås och ha fredagsmyyyys när fästmannen kommer hem! <3


Detta var i april förra året, Henkes första övning har jag för mig. De skulle öva på att ta ut hästarna om det skulle börja brinna. Snart är han helt färdig deltidsbrandman, min älskling är så stolt över dig! <3

Härliga vintertid!!

Jag tycker inte alls om snön just när jag måste skotta bort den eller när jag ska köra bil. Men annars tycker jag det är alldeles underbart! Jag kan inte minnas när vi hade så här mycket snö som har fått ligga kvar så här länge senast. Är det någon som vet?

Tidigare år när snön bara har smält till blask och vi inte ens har kunnat göra snölyktor och snögubbar (det har vi ju inte gjort nu heller, men det är ju bara p.g.a. kylan) har jag grämt mig så evigt. Jag har beklagat mig till Henke och undrat om mina barn aldrig ska få uppleva snön, och funderat på om man ska bli tvungen att resa till Antarktist varje år bara för att få lite snö och kallt. Men ack så fel jag kunde ha! =) Hoppas nu bara att det blir såhär varje år!!

Nu ska jag upp och slänga av mig jobbarkläderna, betala räkningarna får jag inte glömma och sen slänga mig i soffan. Jag har den ju alldeles för mig själv, men endå har jag inte tittat på den en enda gång den här veckan.. :O Förr tittade jag alltid på tv, följde 2-3 serier varje kväll, Henke höll på att gå upp i atomer. Men jag har väl gått och blivit vuxen.. Fast det är klart, mamma är inte du vuxen då? ;)

Ciao!

Härligt!!

Gött att se att så många har kommit tillbaka! Välkomna! Dock är det ju inte så kul att det ekar i kommentarsfältet.. :S Det får ni jobba på mina vänner!

Men nu säger jag GoNatt! (Eller inte egentligen, måste duscha, ut med vovven, lägga in en massa kläder och lite till men sen är det kudden som gäller!) För imorrn blir det upp tidigt och jobba, hoppas jag tar mig dit med tanke på all snö.. Men jag klagar inte, I Löv it!! =) Night!

Alla bara sover...Hon är där under.. nånstans :DHär ligger nästa å snarkar, har burrat in sig under trappen =)

Om man skulle ta och skriva lite här nu kanske...?

Jag har börjat kika in lite hos mina gamla bloggar, som jag brukade läsa förut när jag hade tid. Men det jobbiga är ju att om jag vill kommentera så vill jag ju skriva i min bloggadress, annars hade ni ju kanske inte en aning om vem Anette är som kommenterar.. Så det är väl lika bra att ta tag i det här igen då. Fast jag känner mig lite manad faktsikt, det ska bli roligt. =)

Idag har Maja och jag varit och lämnat Elsa på dagis och så passade vi på att ta en prommis med Safir efteråt, precis när vi kom in igen var det som att någon tryckte på en knapp och vips så bara vräkte det ner snö igen. Och det håller fortfarande på, jag tänkte banne i mig inte ge mig ut och skotta förrän det har slutat..!

Vi är ensamma hemma den här och nästa vecka. Henke är nämligen på brandutbildning (fortsättningskurs eller nåt sånt..) i Jönköping. Så han får bo på hotell, han har fått värsta sviten, med ett stort badkar mitt i rummet. (!) Nästa fredag ska jag åka och hämta honom och så ska vi gå på bio och käka middag ute. Lite tidig Alla <3 Dag, för när den infaller jobbar jag :S
Maja säger "pappa" cirka 1000 gånger per dag här hemma och Elsa säger helt ppropå ingenting " Jag älskar min pappa!" Det är ju lite tomt här och vi saknar honom jättemycket, men det går förvånansvärt bra här ändå, vi får lite hjälp av svärföräldrarna.

Under den här bloggtorkan har vi passat på att byta rum med Elsa, så nu bor hon nere och vi uppe. Det kunde vi inte löst bättre! Maja och Elsa leker hur bra som hellst nu när de har sina rum här nere båda två, och Elsa hittar saker som hon inte visste att hon hade "ensinggång" =) Hon har ju inte velat vara uppe själv på sitt rum så innan har det blivit så att de har lekt nere på Majas rum bara, och det är ju inte så kul för en snart 5-åring att leka med "bebis"-saker.En av sidorna på Elsas rum
och vårt sovrum, med värsta snygga eldklotet ;)

Ojoj, va mycket jag hade att skriva om. Men det blir väl så, jag ska se om jag inte kan bli bättre på det här nu igen då! Det gäller väl bara att få hit mina läsare igen, men jag har ju trots allt endel trogna stackare som har kikat in varje dag.Elsa och Safir busarMaja gillar snön =)

Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste lägga in tvätt, plocka in disken i diskmaskinen osv osv. Gud så kul! ;) Ha det gott! Ciao!!

RSS 2.0