Valborg -12

Den grillade maten avnjöts tillsammans på altanen ikväll. Kvalité!
Barnen sattes på sina hojar och trampade bort mot hembygdsparken där majbrasan skulle tändas efterföljt av raketer. Barnen träffade flera av sina kompisar och de riktigt mös!


Äkta kärlek

Idag ville Elsa leka med William, sin fästman. Han skulle bara ta en spruta innan de kunde leka. Så när han kom hade han med sig en ring till Elsa. Den lilla charmören hade inte tagit någon sak till sig själv utan till Elsa. ❤

Jag stekte till lite korvar innan jag skulle iväg till jobbet, men de ville sitta för sig själva. Okej. Så tittade jag runt hörnet och möttes utav detta uppdukade festbord! Sötisar!

Men nu drar jag iväg 4 timmar till jobbet, lite lagom, sen vankas det grill bara vi familjen och så travar vi bort till majbrasan sen. Mys!


Har ni sett himlen ikväll?!

Så underbart vacker! Jag blir helt till mig när jag ser något så vackert, och detta finns så nära oss.
Fast hade jag engagerat mig lite mer och tagit med mig systemkamera ut hade ni ju fått en bättre bild här...


Linas 30-årstårta

Jag hade stora planer för Lina, hon gillade dem först. Hade tänkt göra en sjuksköterska-tröja... Men sen såg hon tårtan jag gjorde till syrran, å då ville hon ha en sån hon oxå. Fast med vårinspirerade blommor.
Lite tråkigt att ingen av dem ville ha marsipan, för personligen tycker jag det är snyggare. Men kunden har alltid rätt!

Jag gjorde en vanlig sockerkaksbotten i en liten långpanna, det är hallonmousse på båda lagerna och så är den täckt med vit chokladmousse.
Dekorationerna gjorde jag i riktig flowerpaste den här gången, och snacka om skillnad mot vanlig sugerpaste.
Jag hade tänkt spritsa hennes namn som jag gjorde på syrrans, men tror det hade blivit för mycket då. Därför testade jag bokstavs-utstickarna, men jag kom inte riktigt överens med dem, får öva mer på det...
Det smidigaste är att jag har förberett en hel del innan i veckan så det tig inte så långtid nu, så nu kan jag tillbringa resten av dagen med familjen. Ja innan kalaset då :) Studsmattan bör vara uppe nu!


Maja knäckte koden!!

Idag när vi skulle hämta Elsa på skolan cyklade Maja på springcykeln. (en cykel utan trampor). På vägen är det en tunnel ner under stora vägen och Maja körde och satte upp fötterna hur galant som helst!
Så när Henke kom hem tog han bort stödhjulen på den riktiga cykeln, å vips körde hon bara iväg! Vi behövde inte ens hålla i henne. Vilken lycka! Hur stolt blir man inte då! Min lilla lilla sessa, har blivit stor... ❤


Omröstning.

Vem passar i dem bäst? Ska vi ha ett schema på vems tur det är att ha dem? Ska jag ha dem? Eller är maken coolare i dem? Haha!!


Så underbart!

Jag kan se! Henke skojade innan ingreppet, "det kanske inte är så smart att du gör detta. Efteråt kommer du ju se hur jag ser ut egentligen!" Haha, så nu får vi jobba på alla skavanker ;)

Det var lite jobbigt på jobbet idag faktiskt. Det är så torr luft där, så jag droppade bra mycket mer än 6 gånger om dagen utav "den smörjande droppen". Första veckan ska jag droppa två olika droppar 6 gånger om dagen, en är antibiotika. Men den andra kan jag använda mer än så, och längre tid än en vecka.
Ljuskänsligheten la sig ganska direkt efter de tre första jobbiga timmarna faktiskt. Så det enda som är jobbigt är när jag är på jobbet :P Men det kan ju ta lite tid så det ger säkert med sig snart.
Jag drömmer lite mardrömmar om när trycket på ögat blev som värst och jag blev blind för ett kort ögonblick. Men det gick ju över det oxå... Är det någon som går och funderar över om de ska eller inte ska, gör det. Ring och boka tid nu direkt! Du kommer inte ångra dig! Denna lilla lilla pyttestund det tar är värt allt! Jag lovar! Alltså man blir ju inte blind, det är bara när lasern skär upp locket. Sen spolar de lite och vips så ser man igen!

När jag väl tog beslutet till detta, hade jag fått ett erbjudande från lensway där jag köpte mina linser. Att de bjöd på förundersökningen och betalade ut 2000:- efter genomförd operation. Gött, tänkte jag. En lite mindre börda att punga ut med!

Men när jag kom till memira berättade killen i receptionen att de hade en kampanj nu, de bjuder på förundersökningen OCH bjuder på ett par solglasögon från Polaroid eller Rayban. Henke fjäskade lite och tyckte att jag kunde ta pilotbrillorna från Rayban så kunde han få dom. Hade jag "fått" en dyr operation, var det väl det minsta han kunde begära. Haha! Trodde han ja! De la jag beslag på själv. Men jag blev faktiskt övertalad av killen i receptionen, för just den sorten var inte polaricerad (stavas det så?!) vilket är en otrolig fördel att ha i ett par solglasögon, tydligen, vad vet jag... Han visade alla reflektioner som försvann med de som jag till slut valde istället.
Eftersom inte jag är någon båtmänniska har jag väl inte jättestor nytta utav det, men nästa gång jag kör bil och solen avlöser ösregnet på vägbanan. Då ska jag skratta högt för mig själv och säga: Vilken tur att jag bara tänker på mig själv ibland! :) Mohahaha!

Hade varit trevligt med en bild på dem här, men eftersom detta inlägget hade varit galet jobbigt att knåpa ihop på mobilen (eftersom den stavar lite som den vill oxå, det är inte bara att skriva utan man måste kolla så det blir rätt oxå!) så skrev jag helt enkelt på datorn ikväll. Det kan ju vara jobbigt att ta fram kameran, sen sladden och sen även sitta och föra över bilden. Och ladda upp. Dessutom är nog batteriet slut i kameran.
Därför får ni nöja er med världens längsta text här istället. Okej? Kan hända att det kommer en bild senare. Med mobilen, det är den bra till. Alltid något.
Orkade ni ens läsa allt detta svammel.....?!


Baka baka liten (stor!!) kaka!

Å skjuts in i ugnen! Går inte ramsan så?
Jo. Men satan i gatan om den stiger mer. Då får jag ett helsike att rengöra ugnen sen....! Men det stiger bara mer å mer. SLUTA NU!!

Elsa är med mormor på simskola, Kjell tog Safir på promenad, Maja gick bort till farmor för Vilgot va där, Henke är på kurs. Så kvar är jag ensam, vad passar då bättre än att styra med Linas tårta? Hinner nog till och med börja med blommorna :) ta vara på kvalitetstiden!


Jag bjuder på denna!!

GoNatt världen, får se hur gott jag sover med dessa svetsbågar ;)


Gästbloggare

Anette har bett mig meddela er trogna läsare hur allt gått idag.
Hon är klar och allt gick bra och hon har inte alls så ont som hon trodde att hon skulle ha.

/Henrik


Sysslolös?!

Idag har jag sett till så jag har haft att göra hela dagen, igår oxå för den delen...
Vi började med att släta ut gräsmattan igår, mellan där vi satt häcken och plattorna intill huset. Det blev inte klart innan lördagsmyset med hela familjen (gud vilket lyx! när hände det senast?!). Så det var bara att fortsätta idag.
Henke var dock på möte på förmiddagen, och här gick telefonen varm så jag hann inte så mycket. Men nu är det klart så långt som det går för tillfället. Risken är väl att detta projektet står still ett tag, i alla fall till nästa vecka.

Varför? Jo för imorrn är dagen med stort D! Herregud va snabbt tiden har gått. Tyckte det kändes som jätte lång tid att vänta när jag var på förundersökningen, men nu är den här... ujujuj!

Så trädgårdsprojektet får stå still ett tag, jag kan ju ite riskera att få jord i ögona det första jag gör. Har ju inga brillor som skyddar längre ;)
Sen kan jag inte låta bli att tänka på att 30-årsfesten/kalaset vi är bjudna på på lördag kommer jag att få gå osminkad till! Jag visar mig hårt sällan offentligt osminkad ska ni veta, och ni som känner mig vet! Eller ja det har väl blivit bättre på senare dar, men känns inte särskilt bekvämt..

Å tänk på jobbet, de kommer väl inte känna igen mig. Va är det för en ny blek kärring de har anställt i dessa tider? Är det så klokt? kommer de tänka...

Nu har jag i alla fall tagit mig en joggingtur, trots pizzan som for upp och ner i strupen under tiden, hade min km-tid ändrats en hel del sen sist. Förra gången var det ca 8,20 minuter/km, men nu, ja nu låg den på 5,50. Ja alltså när jag sprang, gångstegen som togs mellan gjorde så att snittet blev 7,17 minuter/km och det är ju i alla fall bättre än 8. Visst?! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen slänga mig på soffan och se om jag kan ligga still ett tag eller om det blir sängen direkt... Wish me luck!! (men här är nog inte första stället jag tittar in på imorrn, men blir ju superglad om ni tänker på mig i alla fall!)


Frestande!!

Inte lätt att hålla fingrarna i styr när det ser ut såhär på bordet i lunchrummet...!

 


Tur man visste att detta väntade hemma efter arbetspassets slut :) thank's hun!
(alltså jag va så jädra hungrig så jag kunde inte vänta å fota först, bara sleva in!)

 

 


Känsliga läsare varnas!

Nu är det bara fyra dagar kvar till min efterlägntade operation äger rum! Blandade känslor, är supernervös, förväntansfull, livrädd och glad samtidigt. Haha! Men det ska nog gå bra. Bara jag inte får nåt av allt barnen varit hemma med de här två veckorna... Peppar, peppar, ta i trä!

Detta är vad jag ska göra, men som överskriften säger: Känsliga läsare varnas! ;)


Förhandlar

Är hungrig men inte sugen på nåt, inte vill jag åka till affären heller... Dessutom alla förslag jag ger, säger Maja bara nej till å så ser hon ut som nedan... En bra förhandlare det där! Men samtidigt vill jag ju göra nåt som hon vill ha så hon äter NÅT!



Hostan hon fått, som hon fått från den dumma kärringen (det är lite roligt, för hon säger verkligen det!) är verkligen inte från denna värld! Det går inte en minut mellan varje host. Stackarn!
Å får inte jag den efter alla hostar rakt på mig, trots tjat om håll för munnen, ska jag köpa mig en trisslott! Kan ju va lägligt nu, med tanke på dagens (eller morgondagens, men finns på nätet idag) tidningsklipp, som ni kan läsa här...

Men hon lyssnar lite i alla fall, å håller för munnen :)

 


Snabbt, smidigt och supergott!!

Tänkte tipsa om ett smidigt middagstips. Men så kom jag på att jag inte har mån bild på det, där försvann ju halva nöjet... Men testa! Det är supergott :)

Tärna kassler och bryn i stekpannan.
Lägg i en burk crème fraîche franska örter och en skvätt grädde.
Voila! Klart, ingen krydda behövs ens! Serveras med pasta, vi är insnöade på ljul-pasta nu, och lite grönsaker efter smak.

Smaklig måltid! :)

(visst var det smidigt? ;) )


Bortskämd!

Henke har varit hemma med Maja idag. Vilket resulterade i att han har förberett middagen idag. Skalat potatisen och rullat köttbullarna. Inte alla som har den lyxen skulle jag tro!? :)

Dessutom har han röjt upp alla grästorvor som låg över hela gräsmattan efter häcksättningen. Göttans!

Nu ska jag laga till den där middagen då, är superhungrig!


Tårtdecor

Dagen varvas med regn, hagel och solsken. Vilken blandning va?! Känner inte för att göra nåt alls idag, tur att jag dammsög igår...
Maja är dessutom sjuk, kass i magen, och Elsa sur för att det inte går leka...

Vilken tur att jag fick ett roligt paket med posten idag då. Från tårtdecor, så nu mamma och Lina är jag redo :)
Fick även med en broschyr om tårtkurser, det är något jag skulle vilja göra. Allt jag gjort och lärt mig har jag provat mig fram och läst mig till. Kan ju va nåt att önska sig i födelsedagspresent framöver kanske. God framförhållning :)


Projekten tar aldrig slut

Vår vintergröna ligusterhäck som vi beställde för ett tag sen kom hem i veckan. Det kändes som ett evighetsprojekt när vi satte igång idag på förmiddagen, men nu är den satt.
Kanonbra blev det, å det känns som det är vår tomt nu när den blev inhängd :) Fast det kändes lite vemodigt att ställa mig och häva bort all sten från mitt kära stenland, som jag slet med en hel dag alldeles själv i somras. Varmt som tusan var det. Jag stod i bikini å grävde. Vilken syn va?! Men det fixar vi ett nytt snart nån annanstans :)

Så nu äntligen tar vi kväller, å det värker i hela kroppen. Det hettar i ansiktet. Så soligt har det väl inte varit idag? Och som ett brev på posten började det regna precis när jag ställt in alla redskap och stod på trappan på väg in. Det är tajming det!

 

 

 

 


Mickans tårta

Nu har hon fått den så nu kan jag äntligen visa den.

Ett lager med blåbärsmousse och ett lager med hallonmousse. Den är täckt med vit chokladmousse, och dekorationer är gjorda i sugerpaste.

Nöjd! Hoppas beställaren oxå är det ;)
Dock är jag orolig att den tagit smak av nåt i kylen... Men det återstår att se!


Varm i ❤

Igår fick vi ett brev på posten. I det låg denna lilla söta lapp med det här spelet. Man blir så varm i hjärtat! Så otroligt omtänksamt och fint gjort! Tack snälla Thesa!! Barnen blev jätteglada, allra helst Elsa som älskar mysterier. De ska spela det ikväll, Henke och hon, när Maja och jag åker på kalaset.

Nu ska jag tempa dem lite här för att se om vi kan gå ut och titta på vårstafetten. Vore kul att se.

Tårtan håller jag på ett tag till, Mickan ville bli överraskad så ni får se när hon har sett sen :)


Förberedelser

Som jag nämnt i tidigare inlägg har vi många jämna födelsedagar framför oss. Igår fyllde allra bästaste syster 25 år! Till henne ska det då bli en tårta, ja alltså hon har "beställt" så det är ingen överraskningatårta. Det hade ju varit ganska dumt att skriva om det här isåfall.
Men den här gången blir det utan marsipan, ingen sugerpaste heller. Det ska bli vit choklad överst. Spännande att se vart det slutar imorgon kväll. Nu är i alla fall mousserna klara, så jag bara har att sätta igång när jag kommer hem från jobbet.

Jag vill tillägga att jag är smickrad av alla förfrågningar om tårtbeställningar. Men som det ser ut nu, gör jag bara inom familjen. Tyvärr finns inte tiden till att göra fler, jag skulle gärna om jag hann. Det får framtiden utvisa.


Sjukstuga....

Jag förstår inte hur nån tänker när man sitter på ett 75-årskalas/påskmiddag med relativt hög medelålder, och utbrister mellan snörvlet: "så här sjuk har jag aldrig varit nånsin!"
Går man på kalaset då? Stannar man inte hemma då? Nä antagligen går man dit så ännu fler ska få känna på eländet!

Ett par dagar efter kalaset ringde kära mamma å frågade hur vi mådde. Bra, sa jag. Men morfar, mormor, hennes syster, moster med sambo och mammas sambo låg pall allihop i hög feber å ett tryck för bröstet.

När jag hämtade Elsa på fritids igår märkte jag direkt att det var nåt med henne. Och mycket riktigt hade hon feber när vi kom hem, Maja oxå men inte lika mycket. Å denna hosta Elsa har, den är inte att leka med.
Stackarn, när det är lov och allt.
Dessutom står ännu ett kalas för dörren i helgen, vi får väl se hur det går med det...

Tack ska du ha för det här, kärring som barnen kallar smitterskan!


Hjärnsläpp!?

När man vet att barnen avskyr lök, men jag älskar det. Ja inte min mage men jag. Då försöker man ju lura barnen, alltså river i lök i köttfärsåsen och så. Alltid gör jag det. Men inte idag. Idag kommer det bli ett jäkla liv vid köksbordet när middagen väl står på bordet. Varför? Jo för att jag har huvudet under armen. Jag stod och hackade löken, herregud....!

Detta är något som jag hade skällt på Henke om han hade gjort "detta skulle aldrig hända mig" har han nog hört miljoner gånger. Men man blir ju som man umgås har jag hört ;)

Godmiddag.


Blev bjuden på julshow


Trött på påskmat nu

Vi slår på stort och tänder grillen bland all snö. Mmm, nu är vi sugna, det luktar såå gott!

Syrran och jag tog med oss Safir på en långpromenad idag. Henke ritade upp hur vi skulle gå ute i skogen. "Ni kommer tro att ni är fel, men det är då ni är rätt" hmm, men vi kom hem igen i alla fall. Riktig terräng var vi ute i och jag hamnade i spagat vid ett tillfälle med näven rakt ner i ett lerhål, Safir stod uppe på och undrade vad jag höll på med. Haha!


Ett kort kvar....

...att titta på. Det är ooooooliiiiiidligt spännande, som Peter Harrysson skulle säga. Syrran fattar dock inte spänningen, snabba på då för fan! Haha!


Kvällen är räddad

Barnen har letat efter påskharens godis ute i Björna, nåt de tjatat om sen innan jul. Äntligen va det dags!

När vi kom hem fixade vi lite burgare att blanda ner i magen bland all påskmat, snacka om blandning. Till den tar vi en grogg, visst heter det så Thesa? Drinkar är inget för mig :) Jag har blivit frälst i denna otäcka drink. Fy skäms MammaMia som lärt mig detta ;) Redbull och jäger, denna gång med en lime i. Skål på er!



Jajjamensan!

Ja eftersom ni inte tjatar på mig om joggningen så får jag ju ta tag i det själv. Å nu var 4 km avklarat inför påskmaten imorrn. Gick riktigt bra idag, fick dock stanna en gång för kramp i vaderna.
Å Safir är så go att ha med sig, skönt att slippa springa skälv.

Å till dig Yvonne, om du läser. Det känns så skönt med Safir, jag kan ha henne lös utan att vara rädd att hon sticker. Å hon går lös fot om vi möter någon, hon bryr sig inte ens :)) Så härligt! Men jag vet ju vad du brukar säga, det handlar om den som håller i kopplet ;)


Långfredagen

Idag påskstädar vi här i huset. Det var riktigt välbehövligt! Henke var klar med sin del och gav sig ut på en löparrunda med några fler brandmän, det gäller att de håller sig i form ;)
När jag är klar med min del ska jag oxå ut på en tur, men jag håller mig till jogg. Har inte blivit nåt av den sorten den hör veckan när det är jour, känns inte bra att Henke ska byta jouren för att jag ska träna... Men en tur är nog ingen fara?!

Töserna leker hårfrisör, Stina ville ha lågt hår idag. Så Elsa och Emmy blöter med lite balsamspray och kammar och kammar och kammar lite till :) de är så söta! ❤ Maja håller sig mest i kulisserna.

Nähä nu måste jag fortsätta med dammråttorna....


Ensam kvar

Middagen intogs tillsammans. Vi försöker göra så att Henke kommer hem och äter även de dagar han jobbar sent, familjekänslan ni vet.
Men han hade brått iväg, Elsa likaså. Å då skulle minsann Maja in till Edvin igen. Hon ska väl inte va sämre?!
Inte ens Safir är hemma, henne har svärfar lagt beslag på. De skulle ut i skogen med en annan hund och husse. Men va gör väl det? Det är ju kanon för henne.
Frågan är bara va sjutton jag ska göra?! Inte något jag är van vid precis, jag skulle höra en knappnål falla nere i garaget till och med...
Men jag hittat nog alltid nåt allt göra, det är ju inte så att det inget finns. Huajjajja!


Nu for de till blåkulla!


Till blåkulla?

Jag vet att i alla fall tre påskkärringar kommer utgå härifrån innan de far till blåkulla. Då måste de ju ha lite färdkost, så de inte blir hungriga på vägen.


Godmorgon!

Henke började tidigt idag, ännu en kurs. Annars brukar det falla sig perfekt att han tar med Elsa och lämnar henne på skolan när han ändå åker. Men idag lämnade Maja och jag henne. Snacka om att jag är bortskämd!!
Så nu sitter Maja och jag och äter mysfrukost.
"Mamma, jag vill ha som dig i filen", sa hon. Alltså nötblandning. Å se på hundan, hon äter!


Påskpyssel

Vi sådde ju gräs för ett tag sen, det har jag fått klippa så mycket har det växt!
Barnen har smyckat det idag, och så nöjda de blev över resultatet och de har ställt dem på sina rum.


Jag själv har gjort ett litet litet försök till påskfint här hemma. Lite fjädrar och ägg i våra videkissar, vi hoppar över björkriset då det alltid kliar så fördärvat i näsan av det. Påskgodiset är ju givetvis påfyllt till alla påskkärringar som jag hoppas kommer på besök innan de flyger till blåkulla. Fast jag tror inte jag har haft besök av en endaste på alla dessa år jag bott här, är det tiderna som förändras eller gör man inte sånt här?! ;) haha!

När jag höll på med mitt blev det märkligt tyst, så jag gick för att se efter vad de höll på med för bus. Bakom den stängda dörren satt två underbart söta små systrar och lyssnade på Lotta på bråkmakargatan och målade tillsammans vid Majas lilla bord. ❤


Har ni sett?!

Vilken underbart bra hjälpreda jag har i köket! Torkar med trasan och plockar in från diskmaskinen, att de kan tycka det är kul! :)


Tack ska ni ha! Wohow!

Vad glad jag blir! Det måste vara något slags rekord. 93 unika besökare enligt min räknare här på bloggen. Som mest har jag nog haft 65-70 innan, men 93! Härligt hörrni!
Fast givetvis måste jag säga att det är lite tråkigt att det inte är såå många av er som vågar ge er till känna... ;) Nåt måste ni ju gilla eftersom ni kommer tillbaka. Tala om vad vettja! :)

Märkligt är det oxå för enligt blogg.se statestikmätare är det alltid många fler besökare, även unika besökare, än vad min räknare visar. (Unika besökare betyder att en person kan besöka bloggen, från samma ip-nummer då, flera gånger men det räknas bara en gång.)


Hemma igen

Vet inte om jag hade missuppfattat henne jag pratade med igår eller om hon hade missuppfattat henne jag var hos idag (hängde ni med?!) men operationen kommer äga rum 23/4 och jag har alltså inte gjort den idag.
Blandade känslor. Men nu gick jag i alla fall och la mig en stund eftersom jag fick sån huvudvärk när spänningen inför idag släppte. Mysigt sällskap fick jag visst oxå ;)

En lunch på Zorbas hann vi med innan vi styrde kosan hemåt igen.
Där, för den delen, hamnade vi bredvid en bitter högtalande kärring i 50-årsåldern som dessutom hade ring i näsan. Inget va bra, alla va dumma i huvet, flator hit å fan jävlar dit. Ingen lugn och ro där inte! Jag hade god lust att be henne hålla truten! Men man är ju så jäkla svensk!


Nervös.se

Nu flyger fjärilarna i magen runt som yra höns. De har väl fått påskfeber kanske?!
Håll nu tummarna för att allt ska klaffa!


Hyperventilerar!!

Idag när jag vaknade hade mitt öga kletat lite, så jag ringde Memira och kollade om det var onödigt att åka på förundersökningen imorgon. Men de trodde inte det var någon fara, faktiskt tyckte de att ser allt bra ut kan vi lika gärna operera imorgon. Jag har ju en bit att köra! Å herregud! Shit alltså! Jag är dönervös!!
På ett sätt kan det ju inte bli bättre, då slipper jag va nervös i tre veckor, imorgon är det över. Fast jag är inte tillräckligt påläst, hade tänkt å läsa mer när det närmade sig. Men frågan är, kan jag köra till jobbet 6.30 dagen efter? Kan jag ta hand om tjejerna imorgonkväll? Osv osv. Allt var ju kirrat det datumet som var bestämt innan, tom vikarie. Men bara jag kan göra återbesöket i så fall på torsdag så får jag väl ta en taxi till jobbet på onsdag morgon ;)

Jag hoppas faktiskt att jag kan göra det imorgon, så jag slipper vänta...

Men...


Ovanligt!

Efter gårkvällens oplanerade fest är jag totalt slut idag. Det var superroligt och Takida är ju kanonbra! Barnen var överlyckliga för barnvakterna, lillebror och hans Emma. Men jag hade riktigt dåligt samvete, vi var ju iväg förra lördgen oxå. Kändes inte alls bra först. Vad hände med lördagsmyset?! Men det vände sen, vi hade jättekul! Trevligt sällskap! Tack till er som gjorde det så bra!

Nu till det ovanliga! Henke är på väg hem med pizza från Hultsfred, mums. Det är verkligen det jag behöver efter den här kvällen. Jag är inte i samma form som övriga gänget :) blanda är inte min grej!
Jag har till och med varit på joggingrunda idag för att försök piggna till nåt å nåt. Jag tog mig runt men vet i katten om det gjorde nån skillnad på piggheten. Själv göra själv ha!


RSS 2.0