Bildinlägg

För att kompensera den dåliga uppdateringen här bjuder jag på bilder från helgen.
Det är mycket på gång här nu. Samtidigt som jag hellre väljer att vara ute istället för att blogga, sorry for that! Men när sommarn är slut (den har ju knappt börjat så det kan dröja ett tag) så kan jag lova bättre uppdatering! :)

Det kan hända att det blir endel inlägg, men inte lika flitigt som innan kanske. Men ni är ❤-ligt välkomna så ofta ni vill in hit i alla fall!

Trevlig sommar till er alla fina, så länge! :)


Tripp till Wessteweek

Maja hade tid på barnmottagningen igår. Hon mutades innan, men att ett duktigt barn får äta mat på McDonald's och en visit på leksaksaffären.
Det har tjatats om en robot med en knapp på, hon frågar till och med hur länge det är kvar till jul.
Hon skötte sig exemplariskt, sa inte ett ljud vaken när de stack henne eller när doktorn (ursäkta) körde upp ett finger där bak... Hon låg alldeles stilla och bara tittade in i väggen.
En massa prover är tagna nu å vi ska ta lite fler själva här hemma, så hoppas vi att vi får svar på vad det är som krånglar snart...

I alla fall, så duktig barn måste ju belönas, så det var bara in på Janne Banan och leta efter den där roboten. Men varken vi, Maja eller personalen hittade nån... Istället valde hon en sminkdocka och en ny dockvagn. Snacka om kontraster. Trodde aldrig att vår lilla pojkflicka skulle välja några tjejsaker.


Ombytta roller

Vi har ett väldigt jämställt förhållande Henke å jag. Som ni vet är det ofta han bakar bullar, städar och tvättar.
Vad gör då jag undrar ni? Jo jag murar. Ja i alla fall finliret, jag är ju van att spackla tårtor å då måste det ju vara slätt. Inte så noga tyckte Henke. Så jag tog över spaden ;)


Man får se sin plats

Maken murar för fullt å jag målar. Ja i alla fall där det förbannade regnet inte kommer åt! Snart är vi färdiga. Eller färdiga?! När detta är klart är det dags att fortsätta med altanen... :)

Murningen kan ju inte stå still så idag var det min tur att fixa med maten ;) mums!


Mysdag på Leos

Dagen började jag med en runda i de nya snabba skorna. Men idag var de konstigt nog inte lika snabba... (kan bero på en otränad Anette som tyckte det va så kul igår å va tvungen å köra idag igen. Note to self: kör inte två dari rad, otränad...)

Hem å duscha, slänga i sig frulle å fixa till sig. Sen begav vi oss mot Växjö jag och töserna. Mot syrran och Leos lekland. Ja just det, McDonald's hade jag ju lovat oxå.


Titta vad jag fick!

Maken min kom hem med en bukett blommor idag. Så glad man kan bli för så lite ❤
Det kan bero på att jag bad honom köpa en lite blomma till köksbordet, eftersom den dött... Han kunde inte gå till blomsteraffären utan att köpa blommor till mig sa han. Söt!

Jag sa (sa å sa, jag skrev ju) förut att jag skulle måla fönster, men när jag kom ut ur duschen sken inte solen längre. Det regnade! Fy så tråkigt! Så har det hållit på hela dagen, så fönsterna är fortfarande på att-göra-listan.
Därför är även tvättstugan fortfarande full med tvätt, dock är den ren nu. Men det hänger över hela tvättstugan. Tänkt så skönt det hade varit å fått hänga ut den istället...


Shit va snabba de va!!

Staplarna är upp å ner, inte särskilt jämna. Men på ett ställe ser det riktigt bra ut, som ni ser på bilden :) Men idag beror staplarna faktiskt inte på mig. Safir tyckte det var lite jobbigt, solen höll på att spricka igenom och det började bli varmt. Så underbart bay the way! Men tillbaka till skorna, jag kunde springa hur snabbt som helst med dem. Kändes som det var en inbyggd motor i dem :) så nu ska vi nog kunna trimma till magen lite, hoppas jag! Håll tummarna!

Nu blir det att fatta fönsterpenslen innan jag hämtar Elsa, så det blir klart nån gång.. Byta tvättar oxå, men det visste ni ju redan... Blä!
Vad gör ni idag förresten? Njuter ni av solen? Om den tittar fram hos er förstås.


Herregud! Hur är det ens möjligt?!

Hur kan man (eller jag, JAG, vem försöker jag lura med "man"? Jag är ju inte ens man...) samla på sig så otroligt mycket tvätt innan man tar tag i att tvätta? Det är ju så tråkigt, men så mycket lättare om man tar lite åt gången... Att jag aldrig lär mig!!
Nu vet jag vad jag har att göra idag i alla fall...

Men nu, nu ska jag provspringa mina nya skor som kom igår. Snacka om bra leveranstid, från England till på köpet! Beställde dem i onsdags.
Jag tog ju som jag nämnt tidigare förra årets färg för att snåla lite, liiite synd för årets bara skriker Aaaaaaanette kom å köööööp mig! Svart å rosa.... Men dessa är ju snygga oxå ;) de är inte blå utan turkosa, det är viktigt. Jag gillar ju inte ens blått. Varför skulle jag då köpa blå skor?!


Däck, älg och klänning

Igår  morse när jag åkte till jobbet började det låta konstigt om bilen. Nästan som en helikopter, men inga lampor lös så jag körde vidare hade inte så långt kvar. När jag senare skulle åka hem hade jag helt glömt bort det, men påmindes så fort jag fick upp bilen i 50. Tänkte att det kanske gått hål på ljuddämparn eller nåt. Men ute på 90-vägen blev det värre, mobilen kunde inte ligga kvar i den vanliga facket för det skorrade i hela bilen. Så jag stannade till å kollade så jag inte körde med punka ( det vore lite pinsamt att missa det...) men näe. Däcken verkade sitta fast oxå, jag sparkade på dem lite. Jag såg nog säkert ut som en dum blondin, som inte fattar nånting om bilar för dem som passerade. Men det bjuder jag på.
Väl hemma känner Henke på bultarna, å han kunde snurra på dem förhand...! Det var alltså inte långt borta än att jag tappade däcket! Jävla skit! Men vilken tur att jag lever! Puh!

Idag åkte vi till Vimmerby för att inhandla ännu mer saker till vår kära trädgård (Gud vad vi älskar att fixa med den!) Barnen sköter sig ypperligt och vi är glada och stolta allihop när vi åker hem.
Men rätt vad det är harklar Henke sig och panikbromsar, jag tittar till och skriker allt jag kan!! Elsa ser och börjar oxå gråta hysteriskt! En älg. Hur stor som helst, springer allt den kan för att vi inte ska köra på den. Man riktigt ser hur hon tar i med sina stora klövar för att hinna över. Vilket hon som tur var gör.
Men vi fick stanna för att trösta lilla Elsa. Lilla hjärtat. Hon hann förstå vad som kunde hänt. Men som tur var gick det bra, och ännu mer tur var väl att hon var ensam annars hade vi klippt den som kommit efter. När får de sina kalvar egentligen? Borde inte det vara snart? Jag hade kunnat visa upp ett kort här kan man tycka. Men kameran var inte det första jag tänkte på när jag såg livet passera i revy... Så ni får nöja er med en gogglad bild ;)


Man kan ju börja undra om man har änglavakt, eller om det är någon med makt som vill oss nåt illa....

Blir en salig blanding i det här inlägget, men jag har inte haft varken tid eller lust att varken blogga eller läsa bloggar ett tag. Det har väl med vädret att göra. Eller vad tror ni...? Men samtidigt så vill jag ju blogga oxå. Hur som haver så ville jag visa en klänning jag fyndade på Cubus i torsdags. Jag blev helt kär! (Kan man bli det i kläder?!) Jag bara älskar det här med spets och virkat och stickat och allt vad de är, men inte hittat nåt som passade mig. Men nu, nu hittade jag den och det stod verkligen Anette på den!!En bild på klänningen på, får ni se senare. Mohahaha!


RSS 2.0