Ovanligt!

Efter gårkvällens oplanerade fest är jag totalt slut idag. Det var superroligt och Takida är ju kanonbra! Barnen var överlyckliga för barnvakterna, lillebror och hans Emma. Men jag hade riktigt dåligt samvete, vi var ju iväg förra lördgen oxå. Kändes inte alls bra först. Vad hände med lördagsmyset?! Men det vände sen, vi hade jättekul! Trevligt sällskap! Tack till er som gjorde det så bra!

Nu till det ovanliga! Henke är på väg hem med pizza från Hultsfred, mums. Det är verkligen det jag behöver efter den här kvällen. Jag är inte i samma form som övriga gänget :) blanda är inte min grej!
Jag har till och med varit på joggingrunda idag för att försök piggna till nåt å nåt. Jag tog mig runt men vet i katten om det gjorde nån skillnad på piggheten. Själv göra själv ha!


Kommentarer
Postat av: MammaMia

Tack för igår! <3 Va hurtig du är!! Bra gjort!! Vi har varit på kalas, så nu får det bli soffan igen! Och vilka bra bilder du fick.... mina är suddiga...;)

2012-04-01 @ 18:27:20
Postat av: Anette

Ja det var bara dessa tre som blev någorlunda, alla mina andra va oxå suddiga. Kan inte förstå det?! ;)

Å shit kalas idag! Det hade jag inte pallat med :P skönt med soffläge, det blir det här nu oxå :) ha det fint vännen! Kram kram

2012-04-01 @ 19:02:38
URL: http://mammaanette.blogg.se/
Postat av: Mickan

Det är ju jättebra att du kommit igång med löpningen, dock är det inte lika bra att springa dagen efter. Ta en promenad nästa gång och spring två dagar senare istället:) så ni hade redan sett dem, jag hade tänkt tipsa dig om What's your number för jag tänkte att du skulle gilla den:) det gjorde du ju visst med så jag känner visst dig;) puss puss!

2012-04-01 @ 19:11:34
URL: http://livelovelaugh.blogg.se/
Postat av: Mickan

Vad är det som blir fel när du kommenterar från mobilen? Jag märkte inget?:) Det var till den andra tjejen som hade kommenterat jag skrev det, inte till dig. Visst jag skriver inte att det är kärleksfilmer men om jag tipsar om två filmer i ett inlägg så kanske man kan kolla upp dem tycker jag. Det är så många som bara klickar sig in på bloggar och kommenterar utan att läsa inläggen och det stör mig. Enbart för att de ska få bättre statistik. Så irriterande! Har sett så många sjuka kommentarer i inlägg där folk bloggat om hur dåligt de mår. Så det var därför jag skrev så :)

2012-04-02 @ 07:12:27
URL: http://livelovelaugh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0