Nappen

Elsa va verkligen ledsen igårkväll, hon hade jättesvårt att somna. Men tillslut somnade hon, med tummen i munnen. Jag vet inte om jag tycker det är bättre, men nu hade vi ju skickat iväg tutten till tomten så ge henne någon ny som Henke ville kändes ju ganska dumt i alla fall. Vi får väl se hur det går inatt.. Tomten hade ju varit och lagt ett paket på kudden inatt så Elsa öppnade överlycklig och undrade om hon fyllde år. Så jag undarar hur mycket hon har förstått utav det här..

 




Igår var vi ju en sväng, eller närmare bestämt en snabbvisit, till Chrille och Linda för att gratulera dem till lilla Alma. Elsa var sanbb med att fråga om hon fick hålla en stund.


Nu är Nellie hos Elsa en stund, de började med att pärla färdigt pippi-pärlplattan som Elsa höll på med när Nellie kom. Nu är de uppe på övervåningen och det låter som att de leker "pappa-barn". Det finns visst inga mammor med i leken. Fast det är väl mer så som de säger för en är mamma och en är bebis. Det är nästan det enda Elsa leker nu för tiden.

Btw; bilder får jag ingen ordning på, men nu får de va såhär!!


Kommentarer
Postat av: ulle

Men det är ju klart att det är svårt att släppa nappen som man haft så länge. Det gäller ju att vara konsekvent där och stå ut fast man tycker synd om dem. Det blir inte lättare när de är 6 år (hade själv napp så länge). Testa en vecka och funkar det fortfarande inte kanske man kan tänka om.Tror det är viktigt att förbereda dem noga innan man tar bort dem, prata ofta om det. Hoppas det gått bättre idag. Kram

2009-06-08 @ 20:17:55
URL: http://biktmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0