Första uppvaktningen

Näe jag kom till jobbet igår överlämnade chefen ett paket och ett tillhörande kort. - Men ni får inte öppna förrän på lördag, sa hon. =)

Såå vackert kort, och gissa om vi är nyfikna?! I ärlighetens namn har vi varit å försökt tjuvkika, men det går inte utan att lämna några spår.. :P Fast tur är väl det, för det är nog roligare att öppna där.Spänningen har börjat och fjärilarna i magen har infunnit sig hos både mig och min blivande make. Det är helt otroligt, vi är snart där nu.
Henkes kläder hänger och väntar på honom här hemma nu och imorgon ska jag hämta min klänning så jag hoppar inerligt att de håller tidschemat där. På torsdag står det naglar på schemat, och idag kommer mamma och svärmor hit så vi kan strukturera upp dagarna i vecka och allra helst lördagen. Hur vi behöver hjälp med kidsen etc etc. Sen stannar mamma kvar så ska vi fixa klart det sista med festprogrammen.

Ni får ha överseende med mitt dåliga bloggande nu, men det kanske ni förstår varför. det är liiite mycket nu om man säger då =))

Lipkärring :p

I söndags var Henke, jag och barnen i kyrkan och pratade ihop oss med prästen och övade lite. Men ni ska inte tro att det gick vägen, lipar jag så mycket på självaste dagen kommer allt bli förstört. -Men älskling, nu är det ju inte ens på rikitigt, sa Henke.
Barnen for runt som yra höns, sprang å smällde i dörrarna in till bänkraderna. Men får hoppas att de inte är lika livfulla när det sitter fullt me folk i raderna. Att de inte vill stå still där framme det fattar ju jag oxå, och det bryr jag mig inte om. Det är ju barn vi pratar om. Men de kan ju sitta på altarringen, annars får de gå ner och sätta sig hos mor- och farföräldrarna. Det funkar ju det oxå. Bara jag slipper oroa mig för att de ska springa iväg någonstans så blir det nog kanon!

Kantorn har det varit lite sissådär med, det blev inte klubbat förrän igår (!). Så nu är det inte säkert att vi får den utgångsmusiken vi vill ha, eftersom det inte är en traditionell tar det ju lite längre tid att öva in än någon som man kanske har spelat flera gånger. Vi får hoppas på det bästa, jag har mailat henne noterna idag i alla fall.

Lämnade in brudklänningen på tvätteriet i Hultsfred igår oxå. Den ska ångstrykas. Tjejen lovade mig på telefon att den skulle bli klar till nästa vecka. Men när jag lämnade in den var bara karlen där och han himlade med ögonen och suckade: Jaha, har hon lovat det så... Snacka om att känna sig otrygg, tänk om jag inte får min klänning i tid?!!!

Det kan ju lätt bli en BrideZilla om et fortsätter i den här takten, men jag ska försöka hålla mig lugn. :P


Tårtblogg.. ?! :O

Man skulle ju nästan kunna tro att "Mitt-liv-som-småbarnsförälder-blogg" har bytts ut till en tårtblogg. Men så är det inte tänkt att det ska bli. Jag vill bara stila lite ;)

Imorgon ska jag iväg till Vetlanda igen, tjejen i affären ringde mig och pratade in på mobilsvaret idag: Jag har en alldeles sagolikt vacker ring färdig till dig här, sa hon. Men så ville hon bara veta lite om gravyren eftersom vi ändrade lite på själva ringen så fick inte hela gravyren plats. Men det blir nog bra i alla fall. Jag har faktiskt designat den själv :p Det lät ju verkligen skrytigt, men jag berättade för guldsmeden hurdan ring jag ville ha å då sa han att han fixar det. Hur bra är inte det då?
Något i stil med den här är det, fast den ska ha rund fattning om den mittersta stenen samt fattningen ska vara i vitguld. Själva ringen är mer rund och bredare.. Ja svårt att förklara, fast jag kan ju inte avslöja allt heller ;)

Spännande, måste nog upp å lägga mig så det blir imorgon snabbt! :P

Barnen har ju fyllt år oxå..

Det blir ju så när man inte skriver på ett tag, att man missar endel. Å jag måste ju bara slänga ut bilderna på tårtorna som jag gjorde till barnen, å kanske att det är nån mer jag gjort sen sist... =) Men jag gillar inte bilderna, tårtorna blir inte rättvisa...Vi börjar med Majas våningstårta när hon fyllde 2 år. Hon är
ju Pippi-fantast så självklart skulle det vara Pippi Långstrum på. =))Fick i uppdrag att göra en rosa tårta, utan nötter. Fick bli
täckt med sugerpaste. Sen var det fritt fram för mig, hade lite
ont om tid så jag tog det säkra kortet och gjorde blommor. =)Misaommartårta 2010. måttligt mycket fusk, men ack såå god!Så till sist är det Elsas 5-årstårta. Självklart är den rosa och
en prinsessa på. What else lisom?! =)

Bröllop

Ni ska veta, att jag har velat skriva om det här länge. Men så har ju bloggen legat på hyllan ett tag, över sommaren mest. Men nu när det börjar mörkna och bli svalare så känner jag att den ropar på mig igen.

Som sagt, bröllop! Henrik och jag ska gifta oss, om exakt 19 dagar. Kan ni förstå?! Inte jag :O Tiden har bara rusat fram i sommar och nu står vi här. Vi åkte till Vetlanda idag och lämnade in våra förlovningsringar så de blir putsade och Henke ska få sin graverad oxå. På torsdag gäller det och då ska jag tillbaka och hämta dem, alla tre. <3

Första korta inlägget, men det är ju i alla fall nåt! =) orkar inte mer, klockan ringde 4.45 imorse... Så nu måste jag upp och krama kudden innan jag somnar här bland tangenterna... :S

RSS 2.0