Inhandlat

Allt gick jättebra i helgen med Safir. Så nu ska hon bara vetrinärbesiktas en gång till nu i veckan och sen ska vi hämta henne på lördag morgon. Hur kul som helst, jag kan knappt bärga mig. Jag saknar henne redan massor.

Så idag drog vi iväg ner till Oskarshamn och köpte en hundkorg så hon får en egen plats att sova på, vi köpte även klotång och en borste. Sen införskaffade jag ju bajspåsar oxå, det lär det ju gå åt. =)
Alldeles för snälla Emelie slängde över en massa grejer som de ändå inte använde som vi slapp att köpa nu, så som mat- och vattenskål, lite leksaker och hundgodis. Jättesnällt, TACK! Så vi kom rätt så billigt undan. =)



 

 

 



Kommentarer
Postat av: ulle

Men vilken sötis då :). Nu får ni motion på köpet, det är ju inte fel. Jo angående motion genom jobbet så har jag 50 minuter varje dag vid halv två innan jag hämtar William som jag går. Det är toppen. Har så pass lite rast att jag tar den i slutet på dagen.

2009-09-14 @ 20:29:17
URL: http://biktmamman.blogspot.com
Postat av: Mickan

Åh så fin hon är!! Men ska ni hämta henne på lördag morgon? Ska hon vara själv redan första kvällen då? Eller hur har ni tänkt när ni ska till Växjö?

2009-09-14 @ 20:45:17
URL: http://miickan.blogg.se/
Postat av: Mickan

Aha, vad snällt! Tur det ju annars hade det blivit lite tokigt=) Håll tummarna för att jag är bättre till på lördag för jag vill inte missa det här! Puss!

2009-09-15 @ 12:34:48
URL: http://miickan.blogg.se/
Postat av: Mickan

Det vet jag faktiskt inte. Men jag retade inte upp mig alls, de verkade vara så himla mänskliga och härliga ändå på något vis. I reklamen framställs de ju som hjärnlösa=) Sett att Patrick Swayze har dött nu? Hemskt.. Puss puss!

2009-09-15 @ 16:24:22
URL: http://miickan.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åhh vad mysigt! Vad fin hon är :) Går det bra? Kram



Förresten, du undrade om jag hade gjort min header själv. Det har jag tyvärr inte gjort, det är min sambo som hjälpt mig med den :)

2009-09-23 @ 17:14:04
URL: http://skattkistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0