Grått och trist

Usch vilken grå och trist dag, jag känner inte för att göra nåt alls idag. Huvudvärken hjälper ju inte precis till, borde kanske ta tag i den snart eftersom den gjort sig påmind väldigt länge...
Kikar i reklamen, ett reablad från Panduro piggade upp endel i alla fall, blir en liten beställning med pyssel till mig för en gångs skull. Julpyssel.
Sen va det ju ungefär sjuhundraelva reklamblad från olika leksaksaffärer som barnen gillade att bläddra i, den vill jag ha å den vill jag ha å jag vill ha allt på hela den här sidan å hela den sidan oxå... Så höll det på i sjuhundraelva kataloger ;) men jag har ju varit i Ullared så det är tyvärr redan klart, men jag tror de blir glada ändå, massor av det de pekade på låg i min vagn och följde med nig ut genom kassan. :) Tur jag känner dem och vet vad de vill ha!

Börjar bli dags att tänka på mat, igen. Det va ju inte länge sen vi åt lunch... Maken föreslog snabbmat från Grillstugan, men jag avböjde. Kanske skulle ta det ändå, orkar verkligen inte nu... Usch!


Kommentarer
Postat av: Mickan

Såg också att Panduro hade massa fina grejer, blev så pysselsugen:)

2011-11-17 @ 17:05:23
Postat av: Amette

Tyvärr va servetterna med änglar som jag skulle ha på julgranskulorna slut :( du kanske kan kolla pm de finns kvar några i Växjö? ;) "blink blink blink"

2011-11-17 @ 18:59:24
URL: http://mammaanette.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag tror jag blinkar lite också till Mickan....blink blink blink....

2011-11-17 @ 23:29:21
URL: http://inspireras_pyssel.blogspot.com
Postat av: Lotta

Sv: Jaa och det bästa är att det inte alls går åt så mycket hårspray som man tror :)

2011-11-18 @ 07:10:43
URL: http://olesenstjej.blogg.se/
Postat av: Mickan

Haha! Såg inte att ni hade skrivit här men nu ser jag;) Jag vet inte vilka servetter ni menar? Men visst kan jag gå och kolla en dag. Det blir dyrt dock;) Haha!

2011-11-18 @ 17:25:24
Postat av: Anette

Mickan du kan få art.nr om du vill göra det åt mig. Hör av dig snart isf innan de tar slut där oxå ( om det nu finns några kvar ) puss!

2011-11-18 @ 23:39:05
URL: http://mammaanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0