Lunchpromme

Tog mig en lite prominix på lunchen för att rensa skallen lite. Va riktigt skönt! Trodde i och för sig att det skulle va solsken idag, tyckte precis de sa det på vädret igår?! Men det är mulet och blåsigt.

Estelle har vi fått veta att den lilla prinsessan ska heta. Tycker det är jättefint! Varför är det alltid så mycket gnäll och uppståndelse över vad kungafamiljen gör? Kan de inte bara få göra som de själva vill? Alla andra familjer får ju döpa sina barn till vad de vill. (Eller ja nästan i alla fall, endel får ju avslag som bl.a. Asterix, Lovejoy, Anncoccozz och Brunstgnägg, men det är kanske inte så konstigt?)
Och för sjutton låt dem va i fred! Alla andra råder man till att ta det lugnt och lära känna sin nya lilla familj, men när det gäller kungahuset ska de helst åka land och rike runt och visa upp henne i varenda liten by! Fy skäms!


Kommentarer
Postat av: Mickan

Tycker också Estelle är fint. Men jag tycker inte det verkar så farligt ändå, de verkar få vara hemma och njuta? Eller?! Inte tror jag de åker land och rike runt med en bebis en dag gammal:)

2012-02-24 @ 14:12:34
URL: http://livelovelaugh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0